Utrikespolitiskt konvent – Säkerhet och Resurser

Utrikespolitiska förbundet Sverige (UFS) bjuder in till Sveriges främsta forum för utrikespolitisk debatt! Politiker, studenter, forskare, journalister och organisationer möts under två dagar för att diskutera dagsaktuella internationella frågor. Årets konvent går av stapeln 20-21 April i Lund. Temat för årets konvent är ”Säkerhet & Resurser”. Vi kommer att ha intressanta föreläsningar, workshops, paneldebatter, karriärmässa och andra sociala aktiviteter.Ämnen som kommer att diskuteras under årets konvent är bland annat miljö och energi, säkerhetspolitik, den ekonomiska krisen, terrorism, konfliktmineraler, krig och mänsklig säkerhet.Möt bland andra Maria Wetterstrand, Björn Lomborg, Johan Norberg, Erik Ullenhag, Aung Saw, Jimmie Åkesson, Lars Wilderäng, Pepe Escobar och många fler!

För UF Södertörn: 2-dagarsbiljett med inträde till samtliga föreläsningar och seminarier kostar 300 kr, i detta ingår resa till och från Stockholm med buss, sovplats (i gympasal) samt lunch fredag & lördag. Hemresa från Lund sker söndag eftermiddag den 22 april. Du köper din egen biljett på www.utrikespolitisktkonvent.se. Först till kvarn gäller!

OBS! Eftersom vi kommer subevntioner delar av konventskostnaderna vill vi att ni som tänker följa med dels anmäler er via UFS hemsida samt skickar ett email till sekreterare@ufsodertorn.org
 

Comments are closed.