Häng med Utrikespolitiska Föreningen till Europahuset!

Äntligen är det dags för ett studiebesök igen! 
I EU-valets anda ska vi ta oss till Europahuset för att samla på oss den information vi behöver inför valet. I Europahuset finns Europaparlamentets informationskontor och EU-kommissionens representation i Sverige under ett och samma tak. Europahuset sprider vi kunskap om EU och främjar dialog och debatt om EU-relaterade sakpolitiska frågor och vi kommer att få ta del av en föreläsning med fokus på valet för att sedan ta en till på deras utställning om EUs budget.

onsdagen den 5:e Februari kl14.00-15.30 är vi välkomna på studiebesöket, men vi möts såklart upp innan dess och tar oss tillsammans till Regeringsgatan 65.

Vill du följa med?

Anmäl ditt intresse till: ordforande@ufsodertorn.org

Vi ses!

Comments are closed.