Utlysning av poster till Projekt Almedalen 2012

I sommar planerar Utrikespolitiska förbundet Sverige att närvara vid Almedalsveckan i Visby med syfte att synliggöra förbundet och informera om dess medlemsföreningars verksamhet. För detta ändamål söker vi nu drivna och engagerade medlemmar till vår projektgrupp. Gruppen kommer att få i uppdrag att planera och genomföra projektet på plats i Visby för UFS räkning i samarbete med spännande arbetspartners.

Detta är en unik möjlighet för våra medlemmar att tillgodogöra sig nyttig projekterfarenhet, knyta värdefulla kontakter samt få uppleva politik i praktiken under en intensiv vecka av föreläsningar, mingel och debatt.

Det fullständiga dokumentet för utlysningen hittar du på: http://ufsverige.org/

Skicka din ansökan som ska innehålla ditt CV och ett personligt brev till adressen valberedningen@ufsverige.org senast den 19:e februari. Tillsättning sker i början av mars. Väl mött och lycka till med din ansökan!

Comments are closed.